Vertalen

Ontvangst

P214

Motorboten

Zeilschepen

Méga-yachts

Visserij Werk

Verschillende projecten

Mayrik

Mayrik Yacht Design

Yves Kinard, scheepsarchitect

Mayrik Yacht Design sarl  -  BP 1041  -  97061 Saint Martin cedex  -  Franse Antillen - Tel: +59 0590 51 94 25  -  Fax: +59 0590 51 94 26  -  Mail: info@mayrik.com

Wij zijn een kleine vennootschap waarvan het hoofddoel is, alle soorten boten, zeil, motor, plaisance te ontwerpen te bouwen en in de handel te brengen, visserij, grote motor-yachts onder Europese normen. Volgens de vraag, kan elk van deze taken geïndividualiseerdo worden, ofwel alleen de opvatting, of door de bouw doorgaan, of het project van begin tot eind beheersen tot het op de markt brengen.

Actualiteit                                Na maanden van bouw, meer dan 5000 uur van studies en werk, Mayrik P214 MiniTrawler, vaart het project groot licht van het kabinet tenslotte voor zijn eerste proeven van uithoudingsvermogen.

In mei of juni 2008, zou hij de Atlantische Oceaan moeten oversteken om met Saint Martin de Ré te komen van Weder en aan de nautische salon „Grand Pavois“ van La Rochelle uiteengezet worden.

In meer weten>>>

 

„Classic 16“, enig aan de wereld, redessiné en werd door het kabinet gemoderniseerd. Een prachtige eenheid waar voor wil verenigen, sierlijkheid, classicisme, comfort en prestaties.

 

De nuttige band:
Ontdekt Saint Martin

„Watson 33“ is een eenvoudige boot en eenvoudig, is hij het ideale zeilschip waar voor wil beginnen zonder grote middelen. Voor het weekend, ballade in de Antillen of een omloop van de wereld, deze boot zal antwoorden op uw verwachtingen.

Meer infos:

Officiële Sponsor van APC08

Bespaart de elektriciteit aan boord met een verlichting LED

 

Weldra in bouw voor een klant van Saint Martin, zal deze catamaran aan motor als boot taxi dienen.

De overtocht van de Atlantische Oceaan met P214, rechtstreekse band: 

   
 

Diep bedroeft, is deze plaats in bouw. Bezoekt de Franse of Engelse plaats tot wanneer wij hebben bijgewerkt. Gelieve ons te verontschuldigen voor dit nadeel.

Atlantic PowerBoat Challenge is een wedloop van boten aan motor die door het kabinet wordt georganiseerd en om de energiebesparingen te bevorderen.

   
     
     
           
                 
      Vaart in de Antillen of wordt eigenaar met:

Elke kennis van de zee aan Saint Martin en eilanden eromheen

 

Voor wie van trawlers houdt, een voortreffelijk tijdschrift

 

Waarschijnlijk één van de beste tijdschriften van grote jachten

 

   

Downloadt onze fiche van informatie, (pdf 460ko)

   
 

De vereniging van de bedrijven van de zee van Saint Martin

   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
   

Pages trouvées